Live Chat hos NORAQ
 Informasjonsmateriell
Informasjonsmateriell
Kontakte veterinær ved syk fugl, gnager, slange, dyr osv.
Opprettet av NORAQ veterinær Evert Jor den 25 January 2019 10:22 PM

AVIDIX ved veterinær Evert Jor tilbyr per i dag oppdrettertjenester for utredning av helseproblemer i tropefugloppdrett, og behandler vanligvis ikke enkeltfugler med mindre oppdrettet har en helsetjenesteavtale med oss. Har du f.eks. har en syk enkeltfugl, og du bor i Oslo-området så anbefaler vi klinikken(e):

Dyreklinikken Kari Lutro - Klinikken for Fugler og Eksotiske Dyr (Fornebu)

- Dyrlege Elisabeth Blom (Torshov)

Vi anbefaler deg om å be om prisoverslag når du har fått gjort en klinisk vurdering av kasuset ditt (BE OM PRIS PÅ KLINIKKEN HVIS pasienten f.eks. krever nærmere utredning). Det er for dyr som hos oss mennesker - noen ganger må pasientene legges inn, få utført tilleggsundersøkelser eller opereres. Jeg sier dette utelukkende ut i fra tilbakemeldinger fra dyreeiere om at dette er ønskelig å vite noe om i forkant - så man ikke blir overrasket i etterkant. Samtidig er dyret ofte et kjært familiemedlem (ihvertfall for noen familiemedlemmer) Lykke til ;-)

Mvh Evert Jor, veterinær (vi tar dessverre ikke imot pasienter, kun oppdretterhenvendelser)

Får du ikke tak i veterinær prøv oss på 456 61 911. Konsultasjonskostnader kan påløpe.

 

Stikkord: hjelp, dyrlege, veterinær, hjemmebesøk, fugler, fjørfe, kylling, slange, pyton, boa, iguan, undulat, papegøye, kanari, fink, dvergpapegøye, sebrafink, måkefink, villfugl, fuglunge, utstillingsundulat, syk fugl, brusing, gulping, plukking, fjærplukking, diaré, diare, løs avføring, nysing, hosting, piping, sitter på burbunnen, sitter på bunnen, sitter i matkoppen, dyr , syke dyr

(0 stemme(r))
Hjelpsom
Ikke til hjelp

Kommentarer (0)