Live Chat hos NORAQ
 Informasjonsmateriell
Etikett for innsending av prøver/dyr - last ned etikett
Opprettet av NORAQ veterinær Evert Jor den 20 October 2014 02:49 PM

Du kan laste ned etikett for innsending av prøver/dyr. Du må printe ut denne, klippe den ut og lime den på konvolutten ved innsendelse av prøver eller dyr. Gi beskjed om innsending med SMS til +47 45 661 911 i forkant, så prøvene ikke blir liggende på postsentralen/posten - for da blir de ødelagt.

Husk å frankere brevet.

Prøver og døde dyr skal pakkes forsvarlig - i dobbel, tett, plastemballasje, så boblekonvolutt utenpå. Dette er krav som stilles ved sending av denne type materiale.

Vi tilbyr ikke lenger ufrankert "Svarsending" da denne tjenesten var dyr, treg og ble lite brukt.

Vedlegg

proveinnsending noraq.pdf (391.34 KB)
(0 stemme(r))
Hjelpsom
Ikke til hjelp

Kommentarer (0)