Live Chat hos NORAQ
RSS Feed
Nyheter
Nov
15
Opprettet av NORAQ veterinær Evert Jor den 15 November 2021 05:06 AM

Arrangeres 26.-29. september 2022: Det blir både papegøye-faglige foredrag på dagtid og sosiale eventer på kveldstid. Foredragslisten skal være spikret.

Det blir felles avreise fra Gardermoen den 24.9.2022, og det arrangeres felles transport fra den nordlige flyplassen på Tenerife til hotellet. Med stor sannsynlighet blir reiseruten X(innenlands)-OSL-Madrid-Tenerife North.

Frank Fredriksen er norsk arrangør. Ønsker du nærmere informasjon tilsendt ta kontakt med frank-fr@online.no eller T. 48992970.

Vi har fått alikvotert 25 plasser fra Norge, så ta kontakt snarest ved interesse - så du sikrer deg en plass.

Kongresshotellet blir, som tidligere, Coral Teide Mar med en hyggelig pris (pris per leilighet på 41,50 €/døgn per leilighet med plass for 2, dette er ikke prisen oppgitt på linken) som inkluderer tidlig frokost før kongressen starter. Frokosten er fremskyndet så vi rekker denne før programmet starter.

Det arrangeres også workshops (arbeids-pakker) innen spesifikke temaer (på andre dager enn kongressen):

 30/09/2022: Hand raising  01/10/2022: Parrot nutrition  02/10/2022: Illnesses, treatments,

Besøke oppdrettsanlegget i la Vera:

For å besøke et av verdens største oppdrettsanlegg for papegøyer i la Vera (utenfor byen) må man melde seg inn i LPF Loro Parque Fundacion (kostnad for årsmedlemskap er 100 Euro). Du får da også et medlemskort som sammen med pass gir fri adgang til Loro Parque i et år. Du kan med kortet besøke oppdrettsanlegget i la Vera hver torsdag så lenge du avtaler det i forkant. Da får du også tilgang til medlemsbladet Cyanopsitta.

Når du fyller ut påmeldingsskjemaet må du altså huske:

* Om du er early bird eller sent påmeldt.

* Om du skal til la Vera må du også melde deg inn i LPF

* Om du skal delta på noen workshops i tillegg til kongressen

* Om du bor der eller er student, har med ledsager

Påmeldingsskjema:

https://avidix.eu/avidix/index.php?/Knowledgebase/Article/View/14/0/pameldingskjema-til-den-x-papegoyekongressen-26-29-september-2022

 


Kommentarer (0)